Valutaer:
  Log ind  /   Opret konto   /  
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed


Denne fortrolighedspolitik forklarer i generelle vendinger, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger. Det vil gælde for alle personlige oplysninger, du giver os, når du registrerer hos os.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du anmoder fra os. For eksempel, når du er færdig ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside vi kan indsamle oplysninger: såsom dit navn, e-mail-adresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og andre relevante oplysninger for dit køb.

Da vi er forpligtet ved lov til at indhente dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage gjorde du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger, du har givet os til brug i overensstem melse med denne politik, medmindre du fortæller os ellers.

Hvordan indsamler vi oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du er færdig med at besøge vores hjemmeside, når du er færdig aftale med os via vores hjemmeside, eller når du er færdig have kontakt med os personligt. Vi vil ikke indsamle nogen personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi overvejer gjorde er givet dit samtykke, når du er færdig udfylde felterne nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Vi genererer rally indsamler dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og serviceydelser

2. At levere produkter, du har bestilt fra os

3. For at give dig information om vores produkter og services

4. At søge din mening om vores produkter, serviceydelser, markedsføring og hjemmeside.

Nogle af de personlige oplysninger, vi indsamler, er afgørende for os at være i stand til præcist at angive identificere, hvem der bruger tjenesten. Andre typer af personlige oplysninger, vi indsamler hjælpe os med at udvikle en profil af, hvem der bruger vores service, og hvad deres interesser er. Dette hjælper os med at tilbyde produkter, der passer til behovene hos brugerne af denne hjemmeside.

Videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjemand til det formål, som de oplysninger, der indsamles eller til relaterede formål, for eksempel til at gennemføre en transaktion på dine vegne eller give dig en productsthat du har købt. Vi engagere tredjeparts entreprenører til at udføre tjenester for os som indebærer entreprenøren håndtering personlige oplysninger vi har. For eksempel har vi i øjeblikket engagere tredjepart entreprenører til:

1. Levere produkter købt fra denne hjemmeside

2. Giv elektronisk pengeoverførsel tjenester, kreditkort konto forarbejdning og relaterede tjenester

Sikkerhed af dine personlige oplysninger

Vi vil sikkert holde dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, udleje eller sælge det. Vi vil tage alle rimelige skridt for at holde sikker nogen oplysninger, som vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres både elektronisk på vores edb-system. Firewalls, passwords, anti-virus software og e-mail filtre Acto at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.

Ændringer til denne fortrolighedserklæring

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik som vores forretningsmæssige krav eller loven ændringer. Eventuelle ændringer i denne Privacy Policy vil blive opdateret på vores hjemmeside, så kan du besøge denne side regelmæssigt for at sikre havde du vores mest aktuelle fortrolighedspolitik.

Løsning Dine Bekymringer

Hvis du har en forespørgsel om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller anvendes, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage så hurtigt som muligt.

Copyright © 2019 www.allusachat.com. Powered by Billige Sko Online i Danmark
Din IP adresse er: 54.236.246.85     adidas sneakers , asics nimbus , clarks originals , vans slip on , nike air max 97 , converse sko